Діпіка Падукон

(біографія, фото, відео) Deepika Padukone

фотографія Діпіка Падукон

  • Ім’я: Діпіка Падукон ( Deepika Padukone )
  • Дата народження: 5 січня 1986 р.
  • Вік: 31 рік
  • Місце народження: Копенгаген, Данія
  • Зріст: 174
  • Діяльність: актриса, фотомодель
  • Сімейний стан: не заміжня

    Діпіка Падукон: біографія

    Дипика Падуконе з’явилася на світ 5 січня 1986 року у Копенгагені, столиці Данії. Втім, коли дівчинці було всього одинадцять місяців, всі її сімейство переїхало в індійське місто Бангалор. Батьком майбутньої славетної актриси виявився колишній професійний гравець в бадмінтон Пракаш Падуконе, а матір’ю – успішний туристичний агент. Коли Дипике було п’ять років, в сім’ї Падуконе народилася молодша дочка Аніша.

    Дипика Падуконе в дитинстві

    Дипика Падуконе в дитинстві

    В юні роки майбутня акторка, подібно своєму батькові і дідусеві, грала в бадмінтон. Можливо, згодом дівчина змогла б домогтися в цій сфері певних успіхів, але спортивна кар’єра вже тоді не здавалася їй привабливою. Закінчивши школу, Діпіка успішно здала вступні іспити в Національний відкритий університет Індіри Ганді, маючи намір стати бакалавром мистецтв по соціології.

    Модельна кар’єра

    Чарівну ставну дівчину з характерною індійської красою досить швидко помітили модельні агенти. Ще під час навчання на першому курсі університету Падуконе блищала на подіумі Тижня моди для лакми. Незабаром вона стала моделлю брендів «Dabur Lal», «Liril», «Limca», «Close-Up» і ряду інших. А через деякий час на красуню звернув увагу і всесвітньо відомий виробник косметики «Maybelline», для якого Дипика стала міжнародним представником.

    Дипика Падуконе

    Модель Дипика Падуконе | Фейсбук

    Заслужений успіх на модельному терені не змусив себе чекати. Так, на п’ятій ювілейній церемонії нагородження «Kingfisher» індіанку чекав почесний титул «Модель року». Не минуло й кількох місяців, як майбутня актриса знялася у фотосесії для календаря «Kingfisher Swimsuit», стала послом компанії «Levi Strauss» і отримала призи «Нове обличчя року» та «Жінка – Модель року» від «Idea Zee Fashion Awards».

    Початок кар’єри в кінематографі

    Акторським дебютом азійських красуні стала участь у фільмі «Aishwarya», який знімався мовою каннада (южноиндийский мова) і виявився досить популярний в цьому регіоні країни. Але справжнім проривом, після якого можна всерйоз говорити про кар’єру Дипики в кінематографі, стала участь у фільмі «Ом Шанті Ом». Партнером юної актриси зйомок став прославлений Шахрукх Кхан, а самої Падуконе необхідно було зіграти кінозірку 70-х років. Фільм знімався на більш поширеному мовою хінді. Примітно, що Дипика погодилася зніматися в картині безкоштовно, так як саме така пропозиція вже розцінювала, як нагороду.

    Дипика Падуконе

    Дипика Падуконе | Фейсбук

    В кінопрокаті Індії за 2007 рік картина завоювала перше місце, а сама юна актриса виграла в номінації «Кращий жіночий дебют» найавторитетнішою індійської кінопремії «Filmfare Award». Як згодом зазначала сама Дипика, її сім’я ніколи не мала ніякого відношення до кіно, і тому домагатися успіху в Боллівуді дівчині доводилося виключно власними силами. Тим ціннішим був для неї досвід участі в успішній картині і роботи з Шахрукхом Кханом.

    Успіх на великому екрані

    З часів зйомок «Ом Шанті Ом» багато індійські фільми, зняті на мові хінді, Діпіка Падуконе прикрасила своєю участю. Втім, далеко не кожна картина у фільмографії актриси виявлялася іскрометною. Так, наприклад, один з перших серед наступних фільмів Падуконе – «Стережіться, красуні» — був тепло сприйнятий публікою, тоді як безпосередньо гру молодої актриси багато розкритикували.

    Дипика Падуконе

    Дипика Падуконе | Фейсбук

    Інакше склалася доля стрічки «Любов вчора і сьогодні». Як сама картина, так і персонаж Дипики гаряче полюбилися публіці і критикам, крім того, за роль в цьому фільмі чарівна Падуконе отримала премію «Filmfare Award» як краща виконавиця жіночої ролі. Зазначимо, що серед усіх премій Боллівуду ця вважається найпрестижнішою і схвального для акторів.

    Дипика Падуконе

    Дипика Падуконе | Фейсбук

    Дипика і донині продовжує завойовувати кінематографічний Олімп. Багато фільми з її участю також номінувалися на найпрестижнішу премію «Filmfare Award». У ході зйомок дівчині неодноразово вдалося співпрацювати з іншими уславленими акторами Боллівуду. Так, у фільмі «Зображення» її партнером по сцені знову став Шахрукх Кхан. У картині «Кохана» Падуконе зіграла з таким популярним актором, як Ранбір Капур. А, наприклад, картину «Баджо («Рав та Мастани» в компанії з Дипикой прикрасила Пріянка Чопра.

    Дипика Падуконе і Вин Дизель

    Дипика Падуконе і Вин Дизель | PanAsiaBiz

    Крім того, в послужному списку актриси значаться вже дві ролі у фільмах, знятих на англійській мові. І якщо картина «У пошуках Фенні» не надто відома масовому глядачеві, то фантастичний бойовик «Три ікси: Світове панування», що вийшов в січні 2017 року, дуже популярний по всьому світу. Головну роль в картині виконав Вин Дизель, а для Дипики участь в подібному фільмі означає, що їй підвладний і Голлівуд.

    Особисте життя

    Хоча Падуконе не надто любить афішувати своє особисте життя, фото і уривків інтерв’ю можна судити, що у неї були стосунки з Ранбиром Капуром. Пара розлучилася в 2009 році, причому, якщо вірити чуткам, причиною розлучення стала зрада Капура.

    Дипика Падуконе і Ранбір Капур

    Дипика Падуконе і Ранбір Капур | Filmibeat

    Зараз коханим Дипики є Ранвір Сінгх. І Падуконе, і її зоряний обранець багато знімаються, і далеко не завжди у них виходить організувати свій час так, щоб сім’я була на першому місці, а фільми – на другому. Тому в ЗМІ нерідко з’являються повідомлення про розставання пари, але Дипика і її цивільний чоловік подібні чутки спростовують.

    Дипика Падуконе і Ранвір Сінгх

    Дипика Падуконе і Ранвір Сінгх | Incolors.club

    До слова сказати, весілля іменитої пари поки що призначена не була – будемо сподіватися, що поступово хлопці дійдуть до бажання узаконити свої стосунки.

    Фільмографія

    • 2006 – фільм «Aishwarya»
    • 2007 – фільм «Ом Шанті Ом»
    • 2008 – фільм «Стережіться, красуні»
    • 2009 – фільм «З Чандні Чоук в Китай»
    • 2009 – фільм «Перукар Біллу»
    • 2009 – фільм «Любов вчора і сьогодні»
    • 2009 – фільм «Містер і місіс Кханна»
    • 2010 – фільм «Картік дзвонить Картику»
    • 2010 – фільм «Повний будинок»
    • 2010 – фільм «Перемогти або померти»
    • 2010 – фільм «Після розставання»
    • 2010 – фільм «Бий і лети»
    • 2011 – фільм «Порочне коло»
    • 2011 – фільм «Бронювання»
    • 2011 – фільм «Справжні індійські хлопці»
    • 2012 – фільм «Коктейль»
    • 2013 – фільм «Гонка 2»
    • 2013 – фільм «Говорить і показує Бомбей»
    • 2013 – фільм «Ця божевільна молодь»
    • 2013 – фільм «Рам і Ліла»
    • 2013 – фільм «Ченнайский експрес»
    • 2014 – фільм «У пошуках Фанні»
    • 2014 – фільм «З Новим Роком»
    • 2015 – фільм «Піку»
    • 2015 – фільм «Спектакль»
    • 2015 – фільм «Баджо («Рав та Мастани»
    • 2017 – фільм «Три ікси: Світове панування»

    Фото

    Діпіка Падукон