Джон Абрахам

(біографія, фото, відео) John Abraham

фотографія Джон Абрахам

  • Ім’я: Джон Абрахам ( John Abraham )
  • Дата народження: 17 грудня 1972 р.
  • Вік: 44 роки
  • Місце народження: Коччі, Керала, Індія
  • Зріст: 183
  • Діяльність: актор, кінопродюсер, фотомодель
  • Сімейний стан: одружений

    Джон Абрахам: біографія

    Джон Абрахам з’явився на світ в Мумбаї 17 грудня 1972 року. Його батьком став археолог Джон Абрахам-старший, і матір’ю – домогосподарка Фироза. Сім’я майбутнього всесвітньо відомого артиста може бути названа інтернаціональної: мама Джона Абрахама є членом ірано-зороастрійської громади Парс, а батько – сирійським християнином. Коли Джон тільки народився, сім’я матері нарекла його Фарханом, проте батько незабаром хрестив сина і дав йому більш соціально адаптоване ім’я. Виховувався актор в традиціях католицької віри.

    Джон Абрахам в дитинстві

    Джон Абрахам з батьками | Celebrity Tonic

    З самого дитинства Джон Абрахам був дуже допитливим і всебічно розвиненою дитиною. Так, різне національне походження батьків стало для нього не причиною самокопання, а приводом для вивчення традицій і звичаїв двох різних народів. Крім того, ще в юності майбутній артист вивчив кілька мов. На сьогоднішній день він чудово говорить на хінді, англійською, а також на маратхі, гуджараті і малаялам.

    Джон Абрахам

    Джон Абрахам | Фейсбук

    Сім’я Джона була досить забезпеченою, тому він не знайомий з тією бідністю, з якої в умах обивателів нерідко (і не безпідставно) асоціюється Індія і Мумбаї. Абрахам навчався в хорошій школі, після закінчення якої вступив до авторитетний коледж Scottish and Jai Hind College, а потім – в університет, економічний факультет. Крім навчання, Джон завжди захоплювався спортом: у юності він був незмінним капітаном місцевої футбольної команди, а також пробував себе у мотоспорті.

    Джон Абрахам

    Джон Абрахам | Фейсбук

    Цікаво, що в якийсь момент свого життя Абрахам навіть серйозно задумався на предмет того, щоб побудувати професійну футбольну кар’єру. Хоча майбутній актор і справді дуже непогано ганяв м’яч, батьки все ж відрадили його від такого майбутнього. Головним аргументом стали низькі зарплати індійських футболістів, які не дозволили б хлопцеві належним чином себе забезпечувати.

    Кар’єра

    Отже, від великого спорту Джон Абрахам все ж відмовився, а спроби працювати за отриманою ним в університеті спеціальності – економістом – також не принесли молодій людині великий прибутку або задоволення від самореалізації. Проте хороша фізична форма і швидкий розум дозволили Джону проявити себе в несподіваній галузі: хлопець став моделлю. Харизматичний і ставний молодий чоловік, зріст якого становить 183 см, привернув увагу багатьох модельних агентств.

    Джон Абрахам

    Джон Абрахам | Фейсбук

    У 1999 році Абрахам переміг на конкурсі моделей «Gladrags Manhunt Contest», після чого зайняв друге місце на аналогічному конкурсі міжнародного рівня на Філіппінах. Контракт з модельним агентством не змусив себе чекати. Співпраця граціозному індійцеві запропонували в компанії «Carrie Models». Слідом за цим контрактом пішли пропозиції про роботу в Нью-Йорку, Лондоні, Гонконзі. Крім того, хлопець знімався в рекламних відеороликах і навіть в музичних кліпах різних виконавців.

    Джон Абрахам

    Джон Абрахам | Фейсбук

    Поступово Джон починав розуміти, що кіно – це саме те, чого б він хотів би себе присвятити. Щоб серйозно попрацювати над своїми акторськими вміннями, він вступив у відповідну школу «Kishore Namit Kapoor». Його акторським дебютом і проривом у кар’єрі стала стрічка «Темна сторона бажання», що вийшла на великий екран в 2003 році. Еротична стрічка буквально підірвала боллівудський кінопрокат і перетворила Джона Абрахама у справжню зірку.

    Джон Абрахам

    Джон Абрахам | Фейсбук

    З тих пір артист прикрасив своєю грою багато індійські фільми і став не тільки одним із самих прославлених акторів Боллівуду, але і номінантом на ряд престижних премій, а також негласним лідером за кількістю «курйозів» під час зйомок. Так, під час зйомок картини «Кабульський експрес» в Афганістані на знаменитість намагалися вчинити замах терористи. У ході зйомок «Перестрілки в Вадале» Джон заробив тріщину в гомілці, розтягнення, розрив сухожилля і зв’язки. А під час роботи над іншою картиною Абрахам примудрився отримати перелом ноги, граючи в крикет.

    Джон Абрахам

    Джон Абрахам | Фейсбук

    Втім, всі фільми з його участю незмінно завойовують любов публіки, так що ці жертви не марні. У кращих традиціях Боллівуду Джон нерідко виконує різні пісні для картин, в яких знімається, і робить це вельми талановито. Роль пари персонажів Абрахама на кіноекрані нерідко дістається таким прославленим індійським актрисам, як Кангана Ранаут, Діпіка Падуконе та інші.

    Особисте життя

    У мережі можна знайти чимало фото Джона Абрахама в обнімку з індійськими красунями, з якими його поєднують лише спільні фільми. Насправді артист більше десяти років був вірний одній дівчині. Однак Біпаша Басу, на жаль, так і не дочекалася пропозиції руки і серця: на початку 2010-х років актори розлучилися.

    Джон Абрахам і Біпаша Басу

    Джон Абрахам і Біпаша Басу | Incolors

    Новою обраницею Джона стала Прія Ранчал – чарівна красуня, не має жодного відношення ні до модельного бізнесу, ні до кінематографа. Дівчина працює в банківській сфері, проте саме вона стала любов’ю всього життя Абрахама і його законною дружиною.

    Джон Абрахам з дружиною

    Джон Абрахам і Прія Ранчал | Becuo

    Станом на 2016 рік дружина ще не подарувала Джону такої радості, як діти, але ця щаслива парочка напевно надолужить згаяне.

    Фільмографія

    • 2003 – фільм «Темна сторона бажання»
    • 2003 — фільм «Бачення»
    • 2004 — фільм «Спокутний гріх»
    • 2004 — фільм «Довіра»
    • 2004 — фільм «Байкери»
    • 2004 — фільм «Мара»
    • 2004 — фільм «За межею дозволеного»
    • 2005 — фільм «Сутичка»
    • 2005 — фільм «Доля в твоїх руках»
    • 2005 — фільм «Око Тигра»
    • 2005 — фільм «Знайти справедливість»
    • 2005 — фільм «Вода»
    • 2005 — фільм «Спеції любові»
    • 2005 — фільм «випадково знайомі»
    • 2006 — фільм «В’язень минулого»
    • 2006 — фільм «Таксі №9211»
    • 2006 — фільм «Ніколи не говори «Прощай»
    • 2006 — фільм «Кабульський експрес»
    • 2006 — фільм «Тато»
    • 2007 — фільм «Здрастуй, любов!»
    • 2007 — фільм «Без розуму від крикету»
    • 2007 — фільм «Згубна пристрасть»
    • 2007 — фільм «Забий гол!»
    • 2007 — фільм «Як назвати цю любов?»
    • 2008 — фільм «Молодший Зізу»
    • 2008 — фільм «Близькі друзі»
    • 2009 — фільм «Нью-Йорк»
    • 2010 — фільм «З надією на краще»
    • 2010 — фільм «Брехня во спасіння»
    • 2011 — фільм «Сім мужів»
    • 2011 — фільм «Спецзагін «Форс»
    • 2011 — фільм «Справжні індійські хлопці»
    • 2012 — фільм «Повний дім 2»
    • 2013 — фільм «Гонка 2»
    • 2013 — фільм «Я, я і тільки я»
    • 2013 — фільм «Перестрілка в Вадале»
    • 2013 — фільм «Кафе «Мадрас»
    • 2015 — фільм «Ласкаво просимо назад»

    Фото

    Джон Абрахам