Ед Скрейн

(біографія, фото, відео) Едвард Джордж Скрейн

фотографія Ед Скрейн

  • Ім’я: Ед Скрейн ( Едвард Джордж Скрейн )
  • Дата народження: 29 березня 1983 р.
  • Вік: 33 роки
  • Місце народження: Лондон
  • Зріст: 185
  • Діяльність: актор, музикант, репер
  • Сімейний стан: одружений

    Ед Скрейн: біографія

    Ед Скрейн – британський актор і репер. Популярність йому принесла участь у третьому сезоні культового серіалу «Гра престолів», роль Френка Мартіна у бойовику «Перевізник: Спадщина» і «Аякса» на супергеройському екшені «Дэдпул».

    Ед Скрейн, повне ім’я якого Едвард Джордж, народився в Камдені, в одному з ремесленнических районів Лондона. Сім’я декілька разів переїжджала з району в район, при цьому не залишаючи центру міста. Після школи Едвард вступив до Центрального коледжу мистецтва і дизайну імені Святого Мартіна, який зумів закінчити з відзнакою.

    У шкільні роки Ед був спортивним хлопцем, захоплювався різними видами фізичних вправ, а з 15 років навіть працював тренером у місцевому клубі любителів плавання. Крім того, довгий час Скрейн виступав в якості фотомоделі і рекламував товари відомих брендів.

    До того, як стати актором, Скрейн присвятив кілька років музиці. Він сам писав пісні в стилі реп і виконував їх в місцевих клубах і на молодіжних вечірках. У 2004 році Скрейн записав власний сингл з піснями «Mind Out» і «Once Upon a Skrein», а через три роки випустив повноформатну платівку «The Eat Up». Також у співпраці з групою «A State of Mind» Ед Скрейн на студії звукозапису створив платівку «Pre-Emptive Nostalgia».

    Артист працював з багатьма британськими реп-виконавцями, включаючи лондонських зірок «Foreign Beggars» – як на концертах, так і в студії. Всі свої музичні твори репер записував під лейбом Dented Records, з яким мав контракт.

    Фільми

    Перший досвід роботи з кінокамерою Ед Скрейн отримав в 2008 році, коли знявся в короткометражній стрічці «Мішель». Але повноцінний дебют відбувся через 4 роки, причому актор був задіяний відразу в трьох кінофільмах: психологічному трилері «Свинтус», поліцейському бойовику «Летючий загін Скотланд-Ярду» і соціальній драмі «Несприятливі квартали». Хоча жодна з цих картин не принесла йому велику популярність, тим не менш, варто відзначити, що Скрейн у всіх фільмах грав досить різнопланових персонажів, пробуючи себе у різних амплуа, а також демонструючи свій потенціал професійним критикам і режисерам.

    Така тактика спрацювала, і вже в 2013 році його запросили взяти участь у легендарному серіалі «Гра престолів». Ед Скрейн з’явився в третьому сезоні в ролі Даарио Нахариса, лейтенанта військової організації «Молодші сини».

    У 2015 році на екрани вийшов «Перевізник: Спадщина», приквел відомої серії гостросюжетних бойовиків «Перевізник». Ед Скрейн виконує роль молодого Френка Мартіна, переносячи глядачів в події, що відбуваються задовго до сюжетних ліній основний трилогії. Заради цієї ролі Ед відмовився зніматися в 4-му сезоні «Гри престолів», де його замінив Міхіль Хейсман.

    У 2016 році на екрани виходить довгоочікуваний фільм із серії «Люди ікс» під назвою «Дэдпул». Цей комедійний фантастичний бойовик також заснований на коміксах Marvel. У Еда Скрейна негативна роль людини на ім’я Френсіс, який перетворюється на злого генія Аякса, що володіє надлюдською швидкістю, спритністю і терпимістю до болю, так як у нього повністю видалені нервові закінчення. Актор, який є шанувальником історій про супергероїв, був дуже радий взяти участь в цій картині.

    Особисте життя

    Незважаючи на популярність і затребуваність в Голлівуді, Ед Скрейн не бажає переїжджати в Америку. Разом зі своєю сім’єю він постійно проживає в рідному Лондоні. Дружина Еда Скрейна не має відношення до шоу-бізнесу, вона займається вихованням їхнього маленького сина.

    Дискографія

    • 2004 — Mind Out
    • 2004 — Once Upon a Skrein
    • 2007 — The Eat Up
    • 2007 — Pre-Emptive Nostalgia

    Фільмографія

    • 2012 — Свинтус
    • 2012 — Летючий загін Скотланд-Ярду —
    • 2012 — Несприятливі квартали
    • 2013 — Золота рибка
    • 2013 — Гра престолів
    • 2014 — Будинок тигра
    • 2015 — Перевізник: Спадщина
    • 2015 — Убий своїх друзів
    • 2015 — Меч помсти
    • 2016 — Дэдпул

    Фото

    Ед Скрейн