Катерина Захарова

(біографія, фото, відео) Ekaterina Zakharova

фотографія Катерина Захарова

  • Ім’я: Катерина Захарова ( Ekaterina Zakharova )
  • Дата народження: 30 грудня 1991 р.
  • Вік: 25 років
  • Місце народження: Москва
  • Зріст: 170
  • Діяльність: актриса театру і кіно
  • Сімейний стан: не заміжня

    Катерина Захарова: біографія

    Молода російська актриса театру і кіно Катерина Захарова народилася в 1991 році. З ранніх років дівчина була настільки активною, що батьки вважають за необхідне записати її в якусь спортивну секцію, щоб вона могла позбавлятися від зайвої енергії. Катя спочатку ходила на спортивну акробатику, а потім встигла позайматися і плаванням і фехтуванням.

    В ранньому підлітковому віці Захарова закохалася в танці. Причому вона не обмежувалася якимось одним напрямком. Дівчина вивчала не тільки бальні танці, сучасні, вуличні, фольклорні і навіть історичні напрямки. Такі широкі інтереси допомогли Катерині стати різнобічно розвиненою і дуже творчою особистістю.

    Після школи вона вирішує пов’язати своє життя з професією перевтілення і відправляється вчитися на артистку. Захарової з першої спроби вдається переконати в своєму таланті екзаменаційну комісію Державного інституту театральних мистецтв, де вона потрапляє в майстерню Народного артиста Російської Федерації Сергія Проханова.

    Художній керівник досить швидко виділив перспективну студентку і з другого курсу почав підключати Катерину Захарову до спектаклів московського «Театру Місяця», в якому він як режисер ставив багато постановки, в тому числі і музичні. Але після закінчення Гітісу в 2012 році молода актриса вирішила зосередитися на кінокар’єрі, тому залишила сцену.

    Фільми

    Починалася робота в кінематографі для Катерини Захарової, як і для більшості її колег, з епізодів. Ще в студентські роки вона з’являлася в ряді відомих телесеріалів, таких як «Слід», «Павутина», «По гарячих слідах». Протягом декількох років актриса грала в медичній драмі «Вірний засіб» і в пригодницької фантастики «Корабель».

    Першу хвилю шанувальників принесли Захарової багатосерійна мелодрама «Земський доктор. Любов всупереч» і особливо повнометражний фільм «Кухня в Парижі». А в 2016 році дівчина стала однією із зірок новій романтичній комедії про життя юних подружок «Криза ніжного віку».

    Особисте життя

    Катерина Захарова вважає за краще особливо не розповсюджуватися на тему своїх романтичних пригод, тому громадськості відомо лише те, що молода актриса поки не укладала офіційного шлюбу.

    Фільмографія

    • 2010-2011 — По гарячих слідах
    • 2013-2015 — Корабель
    • 2013 — Любов несподівана нагряне
    • 2014 — Кухня у Парижі
    • 2014 — Земський доктор. Любов всупереч
    • 2014 — Гірко! 2
    • 2014 — Хороші руки
    • 2015 — Заборонена любов
    • 2015 — Тимчасово недоступний
    • 2016 — Криза ніжного віку

    Фото

    Катерина Захарова