Ляліна Тетяна

(біографія, фото, відео) Tatyana Lyalina

фотографія Ляліна Тетяна

  • Ім’я: Тетяна Ляліна ( Tatyana Lyalina )
  • Дата народження: 12 лютого 1994 р.
  • Вік: 22 роки
  • Місце народження: Дніпропетровськ, Україна
  • Діяльність: актриса театру і кіно, співачка, автор пісень
  • Сімейний стан: не заміжня

    Ляліна тетяна: біографія

    Ляліна тетяна – молода українська актриса, вже добре відома в російськомовних країнах за ролями у таких мелодрамах, як «Криве дзеркало душі», «Впізнай мене, якщо зможеш» і «Після багатьох бід».

    Вона народилася 12 лютого 1994 року в українському місті Дніпропетровську. Ще в шкільні роки Тетяна виявила в собі прагнення до творчості. Вона навчилася співати і грати на музичних інструментах, почала писати власні пісні. Згодом зрозуміла, що хоче стати актрисою.

    Після отримання атестата зрілості Ляліна відправляється в столицю України і поступає у Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені В. К. Карпенка-Карого. Там дівчина навчалася в майстерні відомого актора і педагога Миколи Рушковського, який раніше виховав таких зірок, як Сергій Стрельников і Ольга Сумська.

    Цікаво, що актриса не покинула свого захоплення музикою, продовжує виконувати авторські романси і навіть познайомила глядачів з цією гранню свого таланту. Наприклад, в мелодрамі «Криве дзеркало душі» звучать пісні «дзеркала» і «Ви скажіть мені», слова і мелодію для яких написала саме вона. Виконала ці композиції для саундтрека теж Ляліна Тетяна, у якої в запасі ще багато гарних пісень.

    Фільми

    У кіно Ляліна Тетяна дебютувала у 2012 році завдяки епопеї «Лекції для домогосподарок», в якій виконала роль Лади, дочки головної героїні. Потім була участь в медичному серіал «Жіночий лікар-2» і перша велика робота, яка і принесла актрисі популярність в Росії і Україні. Нею стала жаліслива мелодрама про дівчину з провінційного містечка «Криве дзеркало душі».

    Тетяна Ляліна у фільмі

    Тетяна Ляліна у фільмі «Дізнайся мене, якщо зможеш» | Кінотеатр

    Всього на сьогоднішній день у Тетяни Лялиной 12 готових кінопроектів. Дуже добре телеглядачі брали історію кохання «Поки станиця спить», кримінальну драму «Дізнайся мене, якщо зможеш», драму «Забудь і згадай», сімейну стрічку «Після багатьох бід». Зараз молода актриса закінчує роботу над історичним фільмом «Нянька» і військової картиною «Коридор безсмертя» про страшну блокади Ленінграда під час Великої Вітчизняної війни.

    Особисте життя

    Про приватній стороні життя Ляліна Тетяна абсолютно не поширюється. Згідно з її сторінках у соціальних мережах, дівчина поки не заміжня і через участь у різних телевізійних проектах фактично живе на дві країни: вона часто буває і в Києві, і в Москві.

    Фільмографія

    • 2012 — Лекції для домогосподарок
    • 2013 — Жіночий доктор-2
    • 2013 — Криве дзеркало душі
    • 2014 — Швидка допомога
    • 2014 — Мажор
    • 2014 — Поки станиця спить
    • 2014 — Дізнайся мене, якщо зможеш
    • 2016 — Забудь і згадай
    • 2016 — Після багатьох бід
    • 2016 – Нянька

    Фото

    Ляліна Тетяна