Тетяна Рибинець

(біографія, фото, відео) Tatyana Rybinets

фотографія Тетяна Рибинець

  • Ім’я: Тетяна Рибинець ( Tatyana Rybinets )
  • Дата народження: 25 грудня 1984 р.
  • Вік: 32 роки
  • Місце народження: Сергієв Посад, Московська область
  • Зріст: 174
  • Діяльність: актриса театру і кіно
  • Сімейний стан: не заміжня

    Тетяна Рибинець: біографія

    Тетяна Рибинець — російська актриса театру і кіно, відома широким колам глядачів за фільмами «У спорті тільки дівчата», «Карнавал по-нашому» та телесеріалу «ЧОП».

    Тетяна народилася в підмосковному містечку Сергієв Посад. У дитячі роки дівчинка наполегливо займалася бальними танцями, а також відвідувала музичну школу. Коли Таня досягла підліткового віку, її батьки почали займатися власним бізнесом, тому, за словами актриси, вона жила в досить забезпеченій сім’ї.

    Творче начало, закладене позашкільними заняттями, призвело Рибинець до ідеї вступати до театрального вузу. Вона подала документи в кілька навчальних закладів і в підсумку з першої ж спроби стала студенткою Всеросійського державного інституту кінематографії. Там дівчина навчалася у народного артиста Росії Ігоря Миколайовича Ясуловича.

    Після отримання диплома Тетяна Рибинець увійшла в трупу Російського академічного молодіжного театру. Її дебют там випав на виставу «Попелюшка» і виявився цілком драматичним. Справа в тому, що під час генеральної репетиції на починаючу актрису впала металева деталь декорації, і під час першого в її житті вистави Тетяна грала зі струсом мозку.

    Потрібно відзначити, що Рибинець, почавши працювати самостійно, прийняла рішення не звертатися за матеріальною допомогою до рідних. Іноді її фінанси були недостатні для оплати всього самого необхідного. Кілька разів дівчині доводилося навіть торгувати квітами, які їй дарували відвідувачі театру за гарні виступи.

    У своєму першому театрі Тетяна прослужила аж до 2008 року, коли вона перейшла на сцену московського Тюгу, в якому задіяна досі.

    Фільми

    Дебютом в кіно для Тетяни Рибинець став епізод у мелодрамі «Іванко». Потім вона з’явилася в сімейній драмі «Мій осінній блюз», комедії «Невинні створіння», детективі «Правда приховує брехню» і кіноновелі «Зона турбулентності». Яскрава роль манікюрниці Шурочки дісталася актрисі в романтичній комедії «Кохання та інші дурниці», яка і принесла їй першу популярність.

    Пізніше в історико-біографічній сазі «Жуків» Тетяна зіграв дочка маршала Радянського Союзу, в детективі «Справа слідчого Нікітіна» перетворилася в тиху працівницю редакції газети, а в містичному трилері «Моїми очима» і зовсім змогла передати на екрані образ дівчини без певного місця проживання.

    Також з фільмографії Рибинець варто відзначити комедійний фільм про приватного детектива «Мама-детектив», психологічну драму «Серця бумеранг» та комедію абсурду «Як я став російським». В комедійному мюзиклі «Карнавал по-нашому» у Тетяни знову головна роль, але за збігом обставин її голос був замінений на озвучку іншої актриси. Потрібно згадати і незвичайний ремейк американської комедії «У джазі тільки дівчата», де головну роль виконувала чудова Мерилін Монро. У російській версії дія відбувається напередодні Сочинської зимової Олімпіади, а картину назвали за аналогією з оригіналом «У спорті тільки дівчата».

    Останнім з проектів актриси на телевізійні екрани виходив гумористичний серіал «ЧОП», що розтягнувся на два роки показів. А зараз Тетяна Рибинець знімається у психологічному трилері «Помста».

    Особисте життя

    Тетяна Рибинець – розумна, впевнена в собі, самодостатня людина і дуже цікава співрозмовниця, про що свідчать її численні інтерв’ю. Вона має власну думку з багатьох аспектів театральній, побутової і політичної життя. Але ось про своїх романтичних стосунках молода актриса воліє не поширюватися. Відомо тільки, що вона поки не заміжня, дітей не має.

    Вона із задоволенням спілкується з відвідувачами її сторінок в соціальних мережах, готова підтримати цікаву бесіду, відповісти на безліч питань, і навіть розіграти серед шанувальників так звану «сигну» — її особистий підпис, адресовану безпосереднього людині.

    Фільмографія

    • 2008 — Мій осінній блюз
    • 2008 — Безневинні створення
    • 2010 — Любов та інші дурниці
    • 2011 — Серця бумеранг
    • 2012 — Справа слідчого Нікітіна
    • 2013 — Мама-детектив
    • 2014 — Кіно про Алексєєва
    • 2014 — Карнавал по-нашому
    • 2014 — У спорті тільки дівчата
    • 2015-2016 — ЧОП

    Фото

    Тетяна Рибинець

  • Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
    Добавить комментарий

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: